برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد

جزئیات واریز بیمه بیکاری بخاطر کرونا

جزئیات واریز بیمه بیکاری بخاطر کرونا معاون وزیر کار از واریز مقرری بیمه بیکاری برای ۱۰۳ هزار متقاضی بیکارشده در دوران کرونا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار و رفاه اجتماعی امروز در جمع خبرنگاران در محل وزارت کار اعلام کرد: تعداد بیکارانی که بر اثر کرونا بیکار شده‌اند طبق ثبت نام شدگان در سامانه جامع اشتغال و بیکاری در اسفند ماه ۸۴۰ هزار نفر بودند که در ماه‌های بعد این روند رو به کاهش گذاشت به گونه‌ای که تعداد متقاضیان برای دریافت بیمه بیکاری در خرداد امسال به ۲ هزار و ۸۰۰ نفر کاهش یافت.

 

وی ادامه داد: از ۸۴۰ هزار نفر ثبت نام شده از اسفند تاکنون، تعداد ۷۰۳ نفر مشمول بیمه بیکاری می‌شدند. از این تعداد ۲۴۱ هزار نفر فقط بیکار شده در اسفند سال گذشته بودند که برایشان پیامک ارسال شده و تاکنون ۱۱۰ هزار متقاضی مقرری بیمه‌ای شماره حساب اعلام کرده‌اند و برای ۱۰۳ هزار نفر مقرری بیمه بیکاری واریز شده و تا ۱۰ روز آینده برای ۲۶۰ هزار نفر دیگر نیز بیمه بیکاری واریز می‌شود.

 

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار و رفاه اجتماعی همچنین گفت: برای اثرات کرونا بر کسب و کارها چند سناریو وجود دارد که در یک سناریو می‌گوید احتمالا روند کسب و کارها دوباره رونق بگیرد و بهتر از زمان قبل از کرونا باشد، در سناریوی دیگر می‌گوید ابتدا به خاطر کرونا کسب و کارها یک افت داشته باشند و بعد از آن سریعا به روند گذشته برگردند و در یک سناریو نیز می‌گوید احتمالا به خاطر موج دوم کرونا دوباره رکود کسب و کارها شروع شود و برای بررسی این سناریوها ۱۱ مولفه اساسی در کسب و کار مورد بررسی قرار گرفته است.

 

وی همچنین گفت: برای کسانی که از کرونا بیکار شده اما مشمول بیمه بیکاری نمی‌شوند مانند رانندگان تاکسی و یا مشاغل ساختمانی که بیمه خویش‌فرما هستند، تسهیلات ۶ میلیون تومانی با نرخ ۱۲ درصد پرداخت می‌شود که با یک تنفس سه ماهه بازپرداخت از مهر ماه شروع می‌شود و مدت بازپرداخت آن ۲۴ ماهه خواهد بود.

 

همچنین در این نشست مدیر روابط عمومی وزارت کار نیز گفت: لیست بیکار شدگان از طریق سامانه جامع کار به سازمان تأمین اجتماعی اعلام و لیست بیکار شدگان توسط تأمین اجتماعی نهایی می‌شود و برای پرداخت مقرری بیکاری به سازمان مدیریت و برنامه ریزی ارسال و طبق ضوابط مقرری بیکاری به افراد بیمه شده بیکار پرداخت می‌شود.

منبع: ایبنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار